четвер, 29 травня 2014 р.

Зустріч з журналом "ДИВО - ДЕРЕВЦЕ"

До нашої бібліотеки на гостину завітали  гості - учні  3-х класів школи №54, 2-го класу СШДС "Ясочка", щоб познаймитись з новим журналом - "Диво-Деревце".
Представники редакції журналу пані Оксана та пані Вікторія розповілі дітям про історію винекнення журналу. Провели цікаві вікторини. Нагадали про права дітей. Пограли в гру "Моя сім'я", яка дуже сподобалась учням.
 Діти читали вірші Т.Г.Шевченка та отримували призи.
Розмальовували деревце, на якому писали та малювали свої побажання, яким  хотіли б бачити наступний номер журналу.
  
По закінчені  зустрічі отримали від представників журналу "Диво-Деревце" подарунки.

Розкинув Київ крила над Дніпром

Сьогодні ми з учнями 1-в класу школи №173 на бібліомобілі здійснили заочну мандрівку нашим рідним містом "Розкинув Київ крила над Дніпром". Відвідали сім чудес Києва: Андріївський узвіз та церкву, Володимирський Собор, ознайомилися з історією винекнення Видубицького монастиря, з цікавинками Софійського Собору (Нерушима стіна, Оранта). Подивились комп'ютерну презентацію Будинку з химерами. Всі бажаючі взяли участь у конкурсі малюнків "Мій улюблений куточок в місті Києві". Познайомилися з книжково-ілюстративними виставками "Сім чудес Києва" та "Київ мій, ти частка Батьківщини".


четвер, 22 травня 2014 р.

Літературна гра - вікторина " Чарівник і товариш дітей М.Носов"

22.05  до нас у гості завітали учні 4- а та 4- б класів школи №54, які взяли  участь у літературній грі - вікторині "Чарівник і товариш дітей М.Носов". Розділившись на дві команди, дітлахи з задоволенням відповідали на питання вікторини за оповіданнями М.Носова, брали участь у конкурсі "Намалюй Незнайку". Представники кожної команди із зав'язаними очима, за підтримкою своїх товарищів, малювали портрет Незнайки та грали в цікаву гру "Я". Найактивнішім представникам команд вручили призи. Спільним призом заохочення став перегляд мультфільму "Незнайка на Місяці".
Наприкінці заходу бібліотекарі анонсували книги І.Носова, який продовжує писати про найулюбленішого героя багатьох дітей - Незнайку.
Команди досить ерудовані, добре знають творчість М.Носова. Ну, а в змаганні перемогла - дружба!