понеділок, 19 жовтня 2015 р.

На захист рідної землі

До нашої бібліотеки на урок мужності "На захист рідної землі" завітали волонтер Наталія Мельничук,  командир кулеметного взводу батальйона "Айдар" Скоробагатько Володимир,  учні 7-го класу школи № 52 та бібліотекарі бібліотеки № 13. 
Присутні з хвилюванням слухали розповідь  воїна про нелегкі будні на сході України, про свої успіхи та невдачі, про тих, хто загинув на полі бою та вшанували пам’ять про них хвилиною мовчання. Відповідаючи на численні запитання учнів, командир батаьойну намагався у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, і про все те, що цікавило дітей. Щиро подякував дітям за те, що вони морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою. Всі присутні висловили подяку і шану бійцям зони проведення АТО, побажання миру і обов’язково найшвидшого їх переможного повернення. 
Волонтер Наталія розповіла учням, наскільки важливо підтримувати наших воїнів не тільки матеріально, але й морально. Змусила дітей замислитися над тим, що кожен з них може зробити для своєї країни. 
Дякуємо усім Волонтерам за вашу неоціненну працю! Вчитель школи №52 Наталія Володимирівна прочитала вірш-подяку нашим воїнам, який написала сама. Бібліотекарі бібліотеки № 13 подарували нашим гостям пісню.

Немає коментарів:

Дописати коментар