четвер, 27 червня 2024 р.

Конституція - гарант державності

  Пропонуємо вам зіграти в гру, аби перевірити свої знання Конституції України. Вам потрібно відгадати слова із завдання за допомогою літер на екрані. Якщо літери, яку ви обрали, у слові немає -  у ромашки зникне пелюстка. Гайда відгадувати!

                                            

середа, 26 червня 2024 р.

Хай ваше літо буде книгами зігріто

    Вітаємо вас з початком літніх канікул! Набирайтеся сил, весело проводьте час і памятайте, що відпочинок стає ще кращим з книгою в руках. А підібрати цікаву історію для літніх пригод ви можете в нашій бібліотеці. Тож завітайте до нас, щоб отримати для себе багато корисного – будь-яку інформацію, цікаві книги, змістовне дозвілля і гарний настрій! Чекаємо на вас!

вівторок, 25 червня 2024 р.

Підводні мешканці океанів

  Таємничі глибини океану зберігають чимало скарбів. І один з них – його мешканці. Вони дуже різні: малюки й гіганти, хижаки й жертви, ті, що повзають на дні й що розсікають товщу води, химерні й чудові, а часом надзвичайно жахливі. Тому ми вирішили дослідити з дітками неймовірний світ океану за допомогою майстер-класу з паперової пластики, оскільки це не лише корисно, а й цікаво та весело. Всі бажаючі виготовили з паперу різноманітних океанічних меншканців, кожен з яких вийшов особливим та неповторним!

неділя, 23 червня 2024 р.

«Купальські таємниці»

 З 23 на 24 червня українці традиційно відзначають ніч на Івана Купала. До цього часу існує повір'я, що все загадане цієї ночі обов'язково збудеться. А що ще ви знаєте про це містичне свято? Спробуйте дати відповіді на питання вікторини.

                                    

четвер, 20 червня 2024 р.

«Веселі пригоди за книгами Галини Вдовиченко»

     Пропонуємо вашій увазі добрі, веселі й захоплюючі історії Галини Вдовиченко із серії "36 і 6 котів".Твори письменниці варто читати, адже вони наповнені теплом і залишають після себе світле радісне почуття.
   Чекаємо на вас в бібліотеці імені Євгена Гуцала.

                        

понеділок, 17 червня 2024 р.

Книжечка, літо і я!

    Літо наближається до нас зі скаженою силою і, звісно ж, воно неодмінно має містити у собі хоч трошки читання, а краще - дуже-дуже багато!
     А обрати книги, які ви візьмете із собою в літній відпочинок, допоможе наша бібліотека, а саме - виставка "Книжечка, літо і я!", на якій зібрані цікаві та захоплюючі літні історії.
 Нехай це літо запам’ятається вам гарними враженнями від прочитаних творів! Чекаємо вас у нашій бібліотеці!

четвер, 13 червня 2024 р.

Я люблю тебе,татку!

     16 червня відзначають День батька – щорічне свято, яке нагадує, що не потрібно шукати супер-героїв у фільмах, адже зараз вони серед нас – це наші рідні татусі.. В цей день прийнято вітати батьків теплими словами, а також дарувати подарунки, особливо цінні з яких ті, що зроблені власними руками.
     Тож з нагоди свята в нашій бібліотеці відбувся майстер-клас «» з виготовлення листівок для татусів. Процес створення подарунків був надзвичайно цікавим та творчим, адже кожен з бажаючих проявив власну фантазію та індивідуальність. І нехай цей подарунок зроблений з любов`ю та щирою дитячою душею, буде приємним для їх татусів та несе гарний настрій!


неділя, 9 червня 2024 р.

"Агенти домашніх тварин" Рііна та Самі Каарла

    Пропонуємо вашій увазі серію книг "Агенти домашніх тварин" Рііни та Самі Каарли. Це цікаві, яскраво ілюстровані книжки із серії захопливих пригод дівчинки, що любить тварин, електроніку та програмування. А ще книжки веселі, пізнавальні та гарно проілюстровані.
    Книги чекають на вас в бібліотеці імені Євгена Гуцала.

пʼятниця, 7 червня 2024 р.

У дружби немає вихідних

       9 червня – Міжнародний день друзів.
    Дружба – це стосунки між людьми, засновані на взаємній допомозі, прихильності, спільності інтересів, поглядів, життєвих цілей, які невід'ємно супроводжують нас протягом всього життя.
     Про дружбу написано тисячі сторінок, сотні віршів, поем, романів, які нерідко допомагають у вирішенні реальних життєвих проблемах. Як часто ми стикаємося з думкою, що дружби не існує? Як часто розчаровуємося у людях? Сьогодні ми пропонуємо вам книжки, які розкажуть про справжню дружбу і доведуть, що вона існує у будь-якому віці.

середа, 5 червня 2024 р.

Морські мешканці

   Хочете перевірити свої навички знань усіх морських тварин? Тоді в цьому кросворді ви зможете це зробити. Перевірте, наскільки добре ви знайомі з морськими жителями і чи знаєте ви, як вони виглядають і називаються.

                                                

понеділок, 3 червня 2024 р.

Читаю - я! Читаєш - ти! Читає - Україна!

    Пропонуємо Вашій увазі книги сучасних українських письменників: А. Бачинського, С. Гридіна, А. Кокотюхи, М. Гулей, О. Рижко. Ці книги можуть здивувати, зачарувати, і точно не залишать байдужим нікого.
   Сподіваємося, що для читачів наша виставка стане чудовим путівником у морі українських сучасних книжок. Читайте українських авторів! Чекаємо на вас!