середу, 1 жовтня 2014 р.

Вдарте грозами атаки, хлопці-партизани

Виходять з лісу партизани
У наступ на смертельну ніч, - 
А полум'я горить, не в'яне,
А полум'я - як вічний клич...
Р.Братунь

В нашій бібліотеці, яка носить ім'я активного участника партизанського руху в Україні Петра Вершигори, відбулася зустріч учнів 7-х класів школи №54 з ветераном Великої Вітчизняної війни В.А.Палехою. Володимир Андрійович розповів учням про незабутні подвиги героїв-партизан і підпільників у роки Великої Вітчизняної війни,  про своє воєнне дитинство, про те як він в 15 років був зв'язківцем партизанського загону ім.Калініна  та разом з товаришами допомогав партизанському загону.
Діти уважно слухали розповідь ветерана та ставили питання.
Володимир Андрійович презентував бібліотеці книгу Валерія Черкаса "Партизанський стратег" -                                                            фоторозповідь про Сидора Артемовича Ковпака.
Бібліотекарі презентували дітям виставку "Партизанськими стежками". Матеріали, представлені на виставці, розповідають про героїзм та подвиг партизан під час війни.
Читач бібліотеки Красовський Андрій ще довго спілкувався з Володимиром Андрійовичом. Задавав питання, які його цікавили, уточнював факти, усвідомлюючи прочитані книги про війну.

Немає коментарів:

Дописати коментар