середу, 6 травня 2015 р.

Зростаємо патріотами

Патріотизм -це одна із якостей людського характеру. Це величний вияв нескінченної любові до рідного краю. Патріотизм, як і честь, виховує великих, сильних людей, які не рахуються з цінною свого життя й здатні пожертвувати ним заради рідної землі.
Щоб це все донести до дітей, ми запросили на урок мужності "Зростаємо патріотами" для учнів 6-в класу школи № 52 справжніх патріотів України - волонтера Наталію Мельничук та учасника бойових дій в зоні АТО Сергія Марценюка.
Волонтер Наталія розповіла учням, наскільки важливо підтримувати наших воїнів не тільки матеріально, але й морально. Розповіла, що ще два роки тому розмовляла тільки російською мовою, а зараз досконально вивчила українську та стала справжнім патріотом. Змусила дітей замислитися над тим, що кожен з них може зробити для своєї країни.
Коли Сергій зайшов до зали, то неочікувано для нас діти встали та привітались з ним вже звичною для нас словами: "Слава Україні!". Це розчулило скромного воїна, що незвик бути в центрі уваги. Сергій розповів про те, що він народився в Україні, але довго проживав проживав в Білорусії. Та коли в нас настали тяжкі часи, він дійшов до усвідомлення того, що потрібно захищати свою Батьківщину. Учні ставили багато запитань, адже не кожен день бачать справжнього героя. На зустріч діти принесли голубів, яких виготовили та передали учні 10 класу, та свої малюнки з побажаннями, які передали Сергію та його товаришам. А ще  написали побажання воїнам на долоньках, які потім прикріпили до "Голуба Миру", заспівали гімн України.
Спеціально до цієї зустрічі ми прикрасили зал прапорцями, на яких написані слова відомих людей про любов до Батьківщини, про патріотизм та єдність народу. Це, без сумніву, справило велике враженя на наших гостей.
МИРУ НАМ ВСІМ !

Немає коментарів:

Дописати коментар