вівторок, 17 січня 2023 р.

"Сніговик" Морпурго М.

18 січня святкують День сніговика. Ця дата обрана не випадково, оскільки "одиниця" і "вісімка" є подібними до форми сніговика. Ідея цього свята спала на думку колекціонеру Корнеліусу Гретцю з Німеччини, який у юнацькому віці розпочав збирати сніговиків, а в 2008 році зі своєю коллекцією з понад 3 тис. експонатів увійшов навіть до книги рекордів Гіннеса.А  ми  хочемо познайомити вас з книгою "Сніговик"  Морпурго М. Адже ця захоплива історія поселить у дитячих душах віру в дива та подарує теплі враження. 

    У книзі розповідається про маленького хлопчика Джеймса, який живе на фермі зі своєю родиною. Одного сніжного ранку Джеймс ліпить найкращого у світі сніговика з очима-вуглинками, в старому зеленому капелюсі, у зв’язаному бабусею шарфі та з мандариновим носом. Уночі ж сніговик раптово оживає, й саме з цього починаються їх спільні неймовірні пригоди.                             

    Неодмінно завітайте до бібліотеки імені Євгена Гуцала, щоб взяти книги про сніжних персонажів та поринути у чарівний зимовий час разом з ними!

                   
 Морпурго М. Сніговик : нова історія за мотивами оповідання Р. Бріггса / Майкл Морпурго ; пер. з англ. О. Стукала ; іл. Р. Шоу. – Х.: Читаріум, 2021. – 143 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар