вівторок, 26 березня 2024 р.

Відкриваеш книгу - відкриваєш світ

            Запрошуємо до бібліотеки ! Книжкові новинки для найменших читачів вже чекають на нові знайомства.

Знайомтеся, Шерлок! Книга 1
Як воно – бути йорком?  Антонова Л.

Привіт! Познайомимося? Я – песик, йоркширський тер’єр, Шерлок Федоренко! Так-так, Федоренко! У мене і паспорт є! Кажуть, зі мною не занудьгуєш, бо ж я потрапляю у безліч кумедних історій! А як інакше – навкруги стільки цікавого!..
Я пізнаю світ, вчуся впевненості, шукаю і зрештою знаходжу себе, а справжні друзі допомагають мені зрозуміти, що я унікальний і неповторний.
Зацікавив? Ось тобі моя маленька кудлата лапка! Тримай міцніше – і вперед до найвеселіших пригод!
Коти і чародійки. Каленгула К.
Нарешті юна Роуз потрапила до школи. Чому ж дівчина так мріяла про це? Виявляється, це школа магії острова Авалон! Тут кожен учень має чарівного компаньйона — Кота-Чарівника, який допомагає у навчанні. Проте, що ж сталося з Іскрою — Кішкою Роуз? У чарівної тварини раптом виросли крила й вона покинула свою юну ученицю. Роуз із новими подругами Мерліною і Ніною, та з їхніми Котами-чарівниками, вирушає на пошуки своєї наставниці. Дівчині судилося зіткнутися з багатьма випробуваннями, а також відкрити свій прихований дар, який кожен чарівник тримає глибоко в серці...
Детектив Мейзі Хітчінз, або Справа про вкрадений шестипенсовик. Кн. 1   Г.Вебб
    Голлі Вебб занурює читача в атмосферу розслідування винуватця зникнення шести пенсів із зачиненого на ключ ящика магазину. Все було б просто, якби у крадіжці не звинуватили Джорджа, друга 12-річної Мейзі Хітчінз. Вона завжди мріяла стати видатним детективом, і випадок у рідному районі дав змогу випробувати себе у цій ролі. Відважна та справедлива дівчинка разом із знайденим у мішку на березі річки песиком Едді починає розслідування.
Детектив Мейзі Хітчінз, або Справа про кішку-привида. Кн. 3.    Г. Вебб
У цій історії дванадцятирічну Мейзі та її собаку Едді подруга Аліса запросила приєднатися до подорожі в село. Так чудово поїхати кудись від Лондонського смоґу, але є щось дивне в будинку, де зупинились дівчатка. Якийсь незрозумілий шерех, неприємні запахи, а поява кота, схожого на привид, не давала їм спати усю ніч. Невже тато Аліси винайняв дім з привидами? Цьому повинно бути якесь логічне пояснення. Мейзі вирішує скористатися своїми навичками детектива і з'ясувати в чому річ!
Джуді Муді: книжкова вікторина
М. МакДоналд

Джуді Муді мріє про перемогу. Разом із командою «Книжкових черв’ячків» зі школи імені Вірджинії Деер вона готується до "Вибухової книжкової вікторини" і мріє здобути Кубок книжківників! До чого тільки не вдається Джуді, аби краще підготуватися до вікторини й перечитати шалено багато книжок. Як-от звисає головою донизу, як Пеппі Довгапанчоха, чи вчиться швидкочитанню. Але чи допоможе їй це вибороти кубок у "Захисників-кровопивць зі штучними вусами" з Академії розумак? Адже у команді противників сильна суперниця-четвертокласниця
Миколчині історії  М.Павленко
   Книга "Миколчині історії" Марини Павленко — цікава розповідь про справжню дружбу хлопчика Миколки і собаки Найди.
Цуценя, якому потрібна принцеса. Б.Свіфт
   Коли цуценя Розі пробралося до королівського саду і зустріло принцесу Піппу, його життя враз змінилося. Маленька сором’язлива принцеса, яка хвилюється через свято на честь коронації свого батька, хоче, щоб у Розі був справжній дім. Однак не всі в палаці схвалюють появу кудлатої приблуди… Чи вдасться Розі довести, що навіть непородисте цуценя може стати улюбленцем принцеси?
"Хоробрі казки" — це терапевтичні розповіді про досвід українських родин. Ці родини різні, як і всі ми, але кожна має свою історію життя в нових реаліях воєнного часу. В основу казок лягло дванадцять найважливіших тем: дружба, підтримка, розлука, доброта, солідарність, втрата, належність до спільноти, віра у спільну перемогу та інші. А головне, що кожна історія в цій книзі — зі щасливим завершенням.
За час великих випробувань українці змінилися, згуртувалися, зміцніли. Читайте разом цікаві історії про дружбу, підтримку, сміливість і єдність. Пам'ятайте, добро завжди долає зло. А віра в перемогу зігріває і додає сил та хоробрості.

Немає коментарів:

Дописати коментар