понеділок, 27 травня 2024 р.

Приємна новина - нові книги в бібліотеці!

     Увага! Для вас шановні користувачі бібліотеки маємо гарну новину. У бібліотеку надійшла нова література. Це яскраві, неймовірно цікаві книги українських та зарубіжних авторів. Приходьте, не пошкодуєте!


  

Белла Свифт "Книга Мопс, який хотів стати феєю".

  Парк, де мопсик Пеґґі гуляє зі своєю хазяйкою Хлоєю, збираються закрити! Що робити?
Хлоя хоче влаштувати благодійний ярмарок із розпродажем тортів, щоб врятувати парк. А в Пеґґі є краща ідея: їй просто треба стати феєю, щоб здійснити бажання подруги!

Катерина Кулик "Татків день"

  В Іванка та його маленької сестрички Варі найкраща в світі мама. І скоро в неї день народження! Що ж подарувати матусі? Може, найсмачніші пиріжки? Але які? І що взагалі любить матуся?.. Чудову історію про дитячу турботу й безпосередність написала Катерина Кулик, а намалювала талановита художниця Наталія Шерстюк


Люсі Деніелс "Історії порятунку. Песик і його страхи."
  Волонтери ветеринарної клініки Амелія і Сем протягом тижня мають доглядати лабрадорчика Коко. Бешкетливе щеня дуже неслухняне, отож може наразитися на небезпеку: у містечку з’явився таємничий собака-кусака! Діти віддають Коко до собачої школи, і до вишколу долучається лякливий песик їхньої однокласниці Блискітка. Чи вдасться друзям впоратися з собачими негараздами? І чи такий вже й небезпечний отой страшний кусака.

Леся Антонова "Знайомтеся, Шерлок!"
Книга 2. "Як воно – бути Сантою?"

Історія про йоркширського тер’єра на ім'я Шерлок Федоренко! Так-так, Федоренко! З ним не занудьгуєш, бо він потрапляє у безліч кумедних історій! А як інакше – навкруги ж стільки цікавого!.. Наприклад, сніг і мороз, Різдво й колядки, фігурне катання і хокей та ще купа веселих зимових розваг. А заради своєї хазяйки Софійки він ладний стати навіть Сантою!

Серж Блок,Ніколя Убеш "ЗУК: Небезпечна для суспільства."
   Це оповідання про маленьку відьму з характером, але з великим серцем. Зук – мила маленька дівчинка, яка нічим не відрізняється від інших. Вона живе разом зі своїми батьками й двома друзями: котом Вугликом і паном Гарбузиком. І в неї звичайнісінька сім’я. Або ж… майже звичайнісінька. Тому що в цій родині всі чаклуни! Зук обожнює тварин і піклується про нашу планету. Вона ще маленька й не знає всіх заклинань досконало… А тому постійно потрапляє в кумедні ситуації, помиляється знову й знову та створює суцільний безлад навколо себе. Разом із Зук ми відправимось у світ, наповнений нью-йоркським колоритом і магічними заклинаннями. Добрі, кумедні й повчальні історії про маленьку Зук навчать ваших діток піклуватися про інших і берегти свою планету.
А.Чольвіньська-Школік "Як витримати хлопців і не з’їхати з глузду"
Хлопці здатні в одну мить розізлити нас, а вже за хвилину розсмішити дотепним жартом чи зворушити милою витівкою. Ну як їх витримати і не з’їхати з глузду?!
Прочитайте порадник, і дізнаєтесь, якими хлопці є насправді і чому саме такими. Окрім того, знайдете відповіді на інші питання, які цікавлять вас щораз більше: про що і як розмовляти з хлопцем, як поводитися на побаченні і вгамувати у собі вир суперечних почуттів. Дізнайтеся більше про світ хлопців, щоб краще й певніше почуватися в їхньому товаристві.
К.Гагеруп "Супердетектив Тім і команда. Книга 2. Великодня таємниця"
   Восьмирічний Тім нерішучий на вигляд, та коли треба розкривати таємниці, то хоробрішого і тямущішого за нього не знайдеш. А от його сестра Єнні хоч і не така кмітлива, але дуже смілива й любить кататися на лижах. І цього разу це зіграло вирішальну роль у розслідуванні.
   «Великодня таємниця» — друга книжка про супердетектива Тіма і команду. Жахлива пожежа в готелі, зникла картина та лижний забіг на шаленій швидкості — це лише кілька з тих головоломок, над якими Тімові та Єнні доведеться добряче помізкувати. 

Немає коментарів:

Дописати коментар