суботу, 21 березня 2020 р.

Світ пригод і фантастики Лесі Ворониної

«…треба писати так, щоб дитині було цікаво дізнатися,
що ж станеться з героями далі, і щоб та дитина
просто не могла відірватися від книжки,аж поки її не дочитає».
                    Леся Воронина
     21 березня святкує свій день народження улюблена письменниця багатьох дітей, журналістка, перекладачка та радіоведуча - Леся Воронина.
     Багато років Леся Воронина була головним редактором дитячого журналу «Соняшник», під псевдонімом Гаврило Гава написала понад сто сюжетів коміксів, що впродовж 13 років з'являлися на сторінках журналу. Зараз письменниця  є автором та ведучою програм на Радіо Культура, членом Спілки письменників України, членом Асоціації Українських письменників. 
  Книги письменниці швидко знаходять своїх читачів, ажде пані Леся зуміла віднайти ключ до дитячих сердець і не тільки. Її твори відрізняються своєю універсальністю, їх можна читати у будь-якому віці й щоразу відкривати для себе щось нове. А персонажі книг  - яскраві, непербачувані і завжди готові до пригод.                  
      Багато видань письменниці є у нашій бібліотеці, тож ми сподіваємось, що  під час та після карантину  ви неодмінно захочете їх прочитати, якщо не зробили  цього раніше.
       Колектив бібліотеки та наші читачі щиро вітають  пані Лесю з днем народження!
Ми хочемо побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, більше мрій і їх здійснення! Хай кожен день наповниться веселим і милим відчуттям, гарним настроєм, задушевними зустрічами і плідною працею!

Немає коментарів:

Дописати коментар