неділя, 22 жовтня 2023 р.

«У світ книжковий завітай»


    Знайомство з бібліотекою - це особливий день в житті кожного книголюба, який залишає після себе багато вражень та бажання познайомитися з якомога більшою кількістю книжок. Адже бібліотека це не лише довгі стелажі з різноманітними книжками, а й цікаві виставки, яскраві плакати, інсталяції та тематичні зони, які варто переглянути всім читачам.
         Тож на своє перше знайомство з "містом книг" до нас завітали учні другого класу 173 школи. В дружній атмосфері наші маленькі гості пригадали основні правила користування книгою, показавши себе справжніми знавцями і любителями читання. Крім того, дітки із задоволенням слухали розповідь бібліотекаря про книги . Під час оглядово-пізнавальної екскурсії учасники також мали змогу оглянути всі відділи нашої бібліотеки, зокрема народознавчий куточок "Покуття" та познайомитися з новими книжками, виставками літератури, періодичними виданнями. Особливе захоплення викликали книги про морських жителів, світ динозаврів, пізнавальні журнали .
     Ми впевнені, що такий досвід знайомства з бібліотекою допоможе відвідувачам полюбити книги та разом з ними поринути у світ, у якому вони будуть читати, уявляти і розуміти.
       Чекаємо на всіх в нашій бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар