понеділок, 9 жовтня 2023 р.

"Хлопчик-жук","Королева жуків " Майї Леонард

    Пропонуємо вашій увазі книги Майї Леонард "Хлопчик-жук" та  "Королева жуків ".
    Книга Майї Леонард «Хлопчик-жук» – це захоплива детективна історія про тринадцятирічного хлопчика на ім’я Даркус, який самотужки розслідує таємниче зникнення свого батька, вченого Бартолом’ю Каттла з Музею природознавства. Головний герой, котрий спочатку опиняється зовсім на самоті зі своїми проблемами, згодом знаходить справжніх друзів і побратимів. Злі сили в цій книзі представляє божевільна вчена Лукреція Каттер, яка робить жахливі генетичні експерименти над жуками і яка, виявляється й викрала батька Даркуса.
   Саме віддана любов до батька та бажання врятувати жуків спонукають Даркуса та його друзів ризикувати, поринаючи в небезпечні пригоди.
     Продовження історії про хлопчика-жука! "Королева жуків". Нарешті вчений Бартолом’ю Каттл повертається додому… Трійко дітей знайомлять його із жуками, та, замість радіти, чоловік попереджає сина та його друзів про небезпеку. Тим часом стає відомо про зникнення 16-річного Спенсера Кріпса, який працював у лабораторіях «Каттер». Викрадення лаборанта замасковане під трагічну загибель. А ще Лукреція Каттер — уперше в історії Кінопремії — вирішує створити одяг для номінанток, серед яких — її дочка Новак… І знову Даркус, Бертольт і Віргінія починають власне розслідування. Діти заінтриговані таємничим зникненням юного Кріпса. До того ж, їх цікавить, як це пов’язано із забутим «Проектом Фабр» та що приховує Лукреція Каттер за вишуканими сукнями.
    Книги чекають на вас в бібліотеці!
                 

Немає коментарів:

Дописати коментар