вівторок, 4 травня 2021 р.

Знайомтесь: серія книг Іана Вайброу

     3 травня виповнилося 80 років від дня народження Іану Вайброу-англійському поету  і письменнику,одному з найвідоміших у світі авторів дитячої літератури, який почав свою професійну кар'єру у віці 10 років, з того, що продав в місцеву газету вірш про мертву кішку в коробці. З цього часу він постійно пише вірші, пісні, п'єси, мюзикли, повісті та скетчі для радіо і телебачення.
 Написав  для малечі понад 110 книг, які перекладені 27 мовами і видані в 28 країнах світу. Деякі серії його книжок надихнули на створення мультсеріалів.
Один з найпопулярніших героїв книг Вайброу - це Малий Вовчик (англ. The Little Wolf). Повісті про пригоди Малого Вовчика перекладені більш ніж 12-ма мовами. Це серія, яка складається з книг"Капосна книжка Малого Вовчика", "Геройська книжка Малого Вовчика", "Школа привидознавства Малого Вовчика", "Малий Вовчик - Лісовий детектив"та "Піратська книга Малого Вовчика" та інші. На сторінках  цих яскравих, цікавих книжечок на вас чекає захоплююча мандрівка, сповнена небезпек, геройських вчинків та кумедних пригод.            А Ви знайомі з пригодами малого Вовчика? Якщо ні то мерщій біжить до нашої бібліотеки. 

        Рекомендуємо літературу,яка є в фондах нашої бібліотеки:

  1. Вайброу І. Геройська книжка Малого Вовчика. Л.: Видавництво Старого  Лева,2015.
  2. Вайброу І. Капосна книжка Малого Вовчика. - Л.: Видавництво Старого  Лева,2015.
  3. Вайброу І. Малий Вовчик - лісовий детектив. -Л.: Видавництво Старого  Лева,2015.- 112 с.
  4. Вайброу І. Піратська книжка Малого Вовчика. - Л.: Видавництво Старого  Лева,2015.- 160с.
  5. Вайброу І . Школа привидознавства Молого Вовчика. - Л.: Видавництво Старого  Лева,2015.

Немає коментарів:

Дописати коментар