четвер, 9 листопада 2023 р.

Нові книги! "Зграя" Е. Гантер

            Шановні читачі!Раді повідомити любителів фентезійної серії про тварин "Зграя" від Ерін Гантер, що бібліотека отримала продовження серії, а саме четверту книгу всесвітньовідомої серії «Зграя» - "Перерваний шлях" та п`яту книгу "Безкрає озеро".

        А для тих, хто ще не знайомий то відкрийте для себе ще одну захопливу фентезійну серію про тварин «Зграя» від Ерін Гантер — автора світового бестселера «Коти-вояки».

Книга Зграя. Книга 4. Перерваний шлях

Для змішаної зграї диких і повідкових собак стало зрозуміло: тепер їхнє виживання залежить від того, як вони миритимуться одне з одним і чи навчаться діяти злагоджено. Звісно, конфліктів не уникнути, адже кожен пес особливий. Попри все їм щодня треба разом полювати й шукати укриття там, де все аж кишить небезпекою. Не ліпший час натрапити на чужу зграю, але Може, це шанс здобути підтримку? Чи таки ще одне небезпечне випробування, яке переживуть не всі?


"Зграя. Книга 5. Безкрає озеро"

Колись безпорадне щеня лютопсів Лиза, а тепер сильна й безстрашна Громовиця, — стала вигнанкою. Попри те що найстрашніші підозри однозграйників щодо неї не справдилися, вона почувається дуже розгубленою. Наче світ похитнувся, і є лише дві собаки, які ніколи не відмовляться від Громовиці. Щоб їх знайти, вона повинна подолати численні небезпеки й вибороти право на гідне життя в сутичках із довголапими, повідковими собаками та вовками. То хто вони? І чи можна розраховувати на допомогу бодай когось із рідної зграї?

Немає коментарів:

Дописати коментар