неділя, 15 вересня 2024 р.

Казки чарівного лісу . Валько

      Ви ще не знайомі з Маленьким Зайчиком і Бузиновим Ведмедем? Тоді вам неодмінно треба з ними познайомитися! Нудно точно не буде, адже із друзями постійно що-небудь стається! Захопливі пригоди чекають на них на кожному кроці.
     Це книжка про вірну і безкорисну дружбу, доброту і пригоди допитливих Бузинового Ведмедя та Маленького Зайчика.
     В ній міститься 6 історій-пригод друзів, з яких ми дізнаємось про чесність та сміливість, відповідальність та кмітливість, а також ризик заради інших.
    Книга чекає на вас у бібліотеці!
             

четвер, 12 вересня 2024 р.

"Роальд Дал і його книги "

     13 вересня виповнюється 108 років від дня народження Роальда Дала – англійського письменника норвезького походження , автора романів, повістей, новел, оповідань, написаних як для дорослих, так і для дітей, зокрема, казково-фантастичних творів та у жанрі фантастики жахів. Його найвідомішими творами є: « Чарлі і шоколадна фабрика», «Джеймс і гігантський персик», « Матильда», «Відьми», «ВДВ (Великий Дружній Велетень)», «Фантастичний містер Лис» .
Пропонуємо вам пройти вікторину за книгами чудового дитячого письменника . Спробуйте правильно відповісти на питання та перевірте, чи уважно ви читали ці книжки. А якщо не встигли прочитати ці захоплюючі книги ви можете завітати до нашої бібліотеки.

                                                

понеділок, 9 вересня 2024 р.

Письменник яскравого таланту

   Сьогодні, 9 вересня, виповнилося 255 років від дня народження автора, творчість якого ознаменувала собою початок нової ери української літератури - Івана Котляревського.
    До свята в бібліотеці організовано виставка "Письменник яскравого таланту ", на якій ви зможете краще ознайомитися з книгами письменника. Запрошуємо до перегляду!

неділя, 8 вересня 2024 р.

КyivBookFest

    Сьогодні наші бібліотекарі вирушили у захопливий світ нової книги - книжковий фестиваль, що проходить зараз у Києві. Цьогорічний КyivBookFest не розчарував. Нові видання на полицях, цікаві зустрічі з видавцями та авторами, захоплені читачі та зацікавлені блогери зробили цю подію незабутньою. А бібліотека поповнилася новими книжками і чекає на своїх читачів.

четвер, 5 вересня 2024 р.

«Книги веселенькі про руденьких»

      7 вересня всі рудоволосі представники населення планети відзначають своє особливе свято – Всесвітній день рудих. Вони яскраві, веселі і несуть з собою відчуття радості. Виявляється рудоволосих людей на землі не так багато, тільки 2-3% від усього населення планети.Започаткував свято художник з Нідерландів Барт Ровенхорст. Митець вирішив створити свою виставку красунь з рудим волоссям. Оскільки в Нідерландах рудих людей не так багато 
Барт вирішив дати оголошення в газету про кастинг рудоволосих. Художник був приємно вражений, коли на кастинг прибуло майже 150 дівчат. 
   Це був перший Всесвітній день рудих.
   І звісно серед книжкових героїв теж часто зустрічаються руді. Тож, запрошуємо вас до бібліотеки щоб ближче познайомитися з книгами, які вас зацікавили.

неділя, 1 вересня 2024 р.

Пригоди в Диволісі . Тібі М.

     Що ж то за дивний ліс, де на звірят очікують пригоди? Це справжнісінький Диволіс! Там чути галас і сміх. Цікаво.Тоді гайда до Диволісу! Веселі звірята запрошують усіх на чарівне свято з купою цікавих подарунків! Познайомимося з ними і дізнаємося всі їхні історії! Адже, в цих історіях чимало пригод і витівок, до того ж вони сповнені магії дружби й добра.
    Книга чекає на вас у бібліотеці!