середу, 20 березня 2019 р.

Щасливим бути легко

           Що таке щастя?
Кожна людина щаслива.
Щастя присутнє у всіх,
Кожного це серцевина, –
Так визначати не гріх.
Все, що потрібно, – уміти
Бачити і відчувать
Щастя, приймати й радіти,
Вміти його дарувать.
Щастя не можна продати
І неможливо купить.
Можна лише формувати
Щастя в собі кожну мить.
      Друзі, чи замислювались ви над тим, що для вас означає щастя? Хороші оцінки, любов та здоров’я рідних чи, може, відпочинок на екзотичних островах? 
     Філософи і поети ще з давних часів намагаються знайти визначенн цьому відчуттю, але так і не досягли цього. Ясно тільки одне: більше всього на світі людина мріє бути щасливим. І ця мета об’єднує всіх жителів Землі, незалежно від віку, статі і матеріального благополуччя. Щоб підтримати цю ідею, генеральна асамблея ООН заснувала особливе свято. З 2012 року в усьому світі прийнято відзначати 20 березня - Міжнародний день щастя.
    Вітаємо Всіх з цим святом!  Будьте щасливими, діліться своїм щастям з близькими, частіше посміхайтеся та радійте життю. І нехай усі Ваші мрії та сподівання неодмінно збуваються. Навчіться радіти малому, адже, виявляється, наше щастя завжди поруч із нами, його можна знайти у найпростіших речах, які надають нашому життю яскравих фарб.

    Насолоджуйтесь життям, любіть і цінуйте своїх близьких людей, даруйте їм позитивні емоції та радійте разом!

     А в бібліотеці відбулася акція "Щасливим бути легко". Всі бажаючі  отримували в подарунок гарні побажання та вислови про щастя  відомих людей.

Немає коментарів:

Дописати коментар