понеділок, 15 червня 2020 р.

Тато,татусю...


     У червні у багатьох країнах світу відзначається важливе сімейне свято – День батька.У нинішньому році всіх татусів України можна сміливо вітати 21 червня.
       Ця знаменна дата встановлена вна знак вдячності чоловікам, які сумлінно та самовіддано піклуються про своїх дітей. У США, Німеччині і низці європейських країн День батька почали відзначати близько 100 років тому. Вважається, що ініціативу нового свята в 1910 році подала американка Сонора Смарт, яка вирішила таким чином висловити вдячність своєму самотньому батьку – ветерану Громадянської війни Вільяму Джексону Смарту. Смарт овдовів, коли його дружина загинула при пологах їх шостої дитини. Проте, він виходив немовляту, а також дав путівку в життя своїм старшим дітям. Свято швидко отримало визнання спочатку в штаті Арканзас, потім у всій країні, а з часом набуло популярності у світі. 
      Це свято – чудова  нагода привітати чоловіків, тому ми пропонуємо вам зроби вітальну листівку татусям. Адже життя біжить дуже швидко. Не встигнеш озирнутися, — як пробіжить
дитинство, промайнуть роки юності тазрілості... І ти вже розумієш, що так і не встиг сказати татусеві найважливіші слова любові.Ми приєднуємося до привітань і поздоровлень, що лунають на адресу наших батьків! Бажаємо їм бути з нами якомога довше, щоб ми більше могли радувати їх і піклуватися про них, любити їх і спілкуватися з ними, адже цю можливість ми маємо не завжди! З Днем батька Вас, дорогі наші тата!
Все на світі вміє тато. 
Все на світі вміє тато:
І шпаківню змайструвати,
Вміє довгий цвях забити,
Може борщ смачний зварити,
Вміє рибу він ловити,
Мамі дарувати квіти.
Смажить шашлики у лісі
Та казки читать Марисі,
Запускати в небо зміїв…
Все на світі татко вміє!

 Т. Корольова
 Пропонуємо вашій увазі шаблон вітальної листівки.


Немає коментарів:

Дописати коментар