понеділок, 21 листопада 2022 р.

"Нові книги у бібліотеці"

"Сторінки світу. Кн.1.Простір бібліомантії" К. Маєр

"Сторінки світу. Кн.2 Нічна країна" К. Маєр

   Пропонуємо вашій увазі нові книги від Українського інституту книги "Сторінки світу.Кн.1.Простір бібліомантії", та "Сторінки світу.Кн.2 Нічна країна" К.Маєра.У цих книгах є все: книжкова магія, лабіринти в бібліотеках, улюблені історії, подорож та багато іншого.

 К. Маєр  "Сторінки світу".Кн.1.Простір бібліомантії".- Х.: Ранок, 2021. - 416 с.

   Перший том із фентезі-циклу популярного німецького письменника розповідає про світ, у якому долі героїв переплітаються з долями книг. Книги допомагають здійснювати миттєві переміщення в просторі, спілкуватися поза часом, а особливі серед них, Книги душі, наділяють обраних здатністю до книжкових чарів – бібліомантії. Герої переміщуються з реальності в химерний простір фантастичних книгарень і дивних форм книжкового життя, знайомляться, борються за справедливість і шукають своє місце на сторінках світу.

 К. Маєр "Сторінки світу. Кн.2 Нічна країна"-  Х.: Ранок, 2021. - 448 с.

Фурія Саламандра Ферфакс, опанувавши основи книжкової магії та знайшовши власну Книгу душі, продовжує шукати свого шляху у світі бібліомантії. Світі, де книги стають предметом жадання, пере- міщують людей крізь простір і час та дають велику владу. Дівчина, її дзьобата книга й друзі наблизяться до таємниць, які приховують Багряна зала та Святилище. І в цій історії їм доведеться протистояти потужним ворогам, бо різні клани борються за доступ до осередку сили...

                   

Немає коментарів:

Дописати коментар