середа, 26 липня 2023 р.

"Книжкове Королівство Галини Пагутяк"

    Таємнича, самобутня, містична і неповторна – так називають сучасну українську письменницю Галину Пагутяк (Москалець Галина Василівна).
    Галина Пагутяк у своїх творах відкриває власну душу і багатий внутрішній світ. Як каже сама авторка: «Починаючи свій письменницький шлях, я не намагалася сподобатися вже відомим письменникам і критикам або читачеві, я знала, що, врешті-решт, мене оцінять». Галина писала, тому що цього просила її душа, і тематику вона теж вибирала прислухаючись до свого внутрішнього голосу. В своїх книгах письменниця відкриває перед читачем неймовірний фантастичний світ, при цьому змушуючи його повірити в реальність описаного, так що легко можна втратити нитку дійсності.
    Запрошуємо вас ознайомитися з виставкою "Книжкове Королівство Галини Пагутяк", присвяченої дню народженню письменниці, яка допоможе зануритися у дивовижний світ магічних історій. Завітайте до бібліотеки і оберіть собі книгу!

                            Рекомендуємо літературу, яка є у фондах нашої бібілотеки:


 Пагутяк, Г. Втеча звірів, або Новий бестіарій : казкова повість.- К. : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2018. – 238 с.

Чому звірі покидають людей і відпливають на чарівному кораблі? Адже наша Земля така велика. Одна з найталановитіших сучасних українських письменниць Галина Пагутяк намагається зупинити їх у казковій пригодницькій повісті. Цю книгу можуть читати і дорослі, і діти.


 Пагутяк, Г.  Королівство. - В.:Теза, 2010. - 377 с.

Мама саме була у відрядженні, коли почались усі ті дива. Спершу з’явився хлопець, який перекидався на лиса, а був принцом. Згодом відьми і все товариство Книголюбів намагались викрасти книжку, яка виявилась чарівною. А далі… далі з'ясувалось, що це тільки початок пригод.




Пагутяк, Г.  Книгоноші з Королівства. Кн. 2. - В.: Теза, 2016. - 287 с.


Нікому не показуй цю книжку. І не розказуй, що читаєш її. Бо на неї й на тих, хто її читає, полюють крутиголовці. Так-так, і в Серединному світі, і, звісно ж, в Імперії. Чи, може, не на неї, а на іншу - з такою ж назвою?.. У будь-якому разі, будь обережний. І ще одне: кажуть, королева Олімпія скликає всіх книгонош до Королівства. Що б це могло означати?

Немає коментарів:

Дописати коментар