неділя, 1 жовтня 2023 р.

"Сила і звитяга нескорених героїв"

   Цього року Україна вперше відзначає День захисників та захисниць 1-го жовтня. Це свято усіх, хто б'ється заради держави та додає сили Україні та усіх хто віддав своє життя заради неї. 
   Сучасні українські воїни – це ті, хто взявся за зброю, щоб захистити державу. Так, українські бійці вже більше року дають відсіч російській агресії. Вони продовжують боротись, бо ми мусимо перемогти. Тож це свято - ще одна нагода, щоб подякувати їм за стійкість та відвагу, вшанувати полеглих, згадати героїв попередніх поколінь, які здобували та відстоювали свободу і незалежність України. Війна стала для нас, українців, неабиякою перевіркою на мужність, витривалість, вірність та відданість державі. А ще, у цій боротьбі, ми об’єднались як нація у своїх прагненнях та надіях. Ми віримо у близьку ПЕРЕМОГУ та вітаємо усіх, хто має високе звання захисника України.
    До Дня захисників і захисниць України в бібліотеці оформлено виставку "Сила і звитяга нескорених героїв". На книжкових полицях виставки ви знайдете матеріали про подвиги воїнів-захисників, які продовжують героїчні сторінки нашої історії, захищаючи  кордони від ворогів. Запрошуємо до перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар