понеділок, 29 квітня 2024 р.

«ФЛЕТЛЕЙ-ФОТО»

    Бібліотека імені Євгена Гуцала для дітей прийняла участь у загальносистемному творчому конкурсі на створення книжкових фотокомпозицій із застосунням стилю Flat lay photography «ФЛЕТЛЕЙ-ФОТО» з книгою К.Штанко "Дракони, вперед!"
     Адже книги, як і люди, мають свій рік народження. 2024 рік багатий на ювілейні книжкові дати. Свій день народження в ньому святкує також повість-казка К. В. Штанко «Дракони, вперед!». Це чудова історія визначної української ілюстраторки Катерини Штанко. Уявіть собі, що одного разу маленький хлопчик Михась потрапляє у ботанічний сад, який дуже незвичайний – тут наявні дослідні ділянки та чарівне драконяче дерево! В той час Михась ще не знав, що з його насіння можна вирощувати справжніх драконів.
    Ідеєю даної роботи було перенести частинку цієї чудової історії в реальний світ, тож, сподіваємося, що фото перенесе вас у атмосферу магічного ботанічного саду. На ньому ви побачите і чарівну грушу із синім зернятком, з якого можна проростити дракона, і садові інструменти, і навіть самих драконів!

Немає коментарів:

Дописати коментар