пʼятницю, 17 січня 2020 р.

ВІННІ-ПУХ - улюблений герой дітей

     18 січня 1882 року в Лондоні народився письменник Алан Мілн, що написав для свого сина казки про ведмедика Вінні-пуха та його друзів, які автор розповідав йому на ніч. Героями цих історій стали іграшки хлопчика і він сам.  
          Почалося все з походу в Лондонський зоопарк, де 4-річний Крістофер Робін побачив ведмежа на ім'я Вінніпег, яка була талісманом Канадського армійського ветеринарного корпусу. Після цієї зустрічі Крістофер Робін вирішив назвати подаровану йому плюшеву іграшку Вінні – на честь ведмедиці, а через кілька десятків років - в 1981-му році, вже коли Крістофер Робін Мілн став дорослим, то  в цьому зоопарку він спорудив 
 унікальний пам'ятник на повний зріст. Який користується дуже великою популярністю - як у дорослих, так і у дітей. Перебуваючи в зоопарку, кожен бажаючий  може зробити  фото на пам'ять поряд з ним. 
          Добрий і дружелюбний ведмедик на ім'я Вінні-пух став другом для багатьох дітей та дорослих. Створений 1921 року Аланом Мілном, він вчить кожне покоління доброти, сміливості, милосердя. 
     Якщо ви хочете гарно провести час з Вінні-пухом та його друзями, поринути в світ чудес, намалювати  казкових героїв та ознайомитися з виставкою-інсталяцією "ВІННІ-ПУХ - улюблений герой дітей",  то ми чекаємо на вас.
    
      Рекомендуємо літературу, яка є у фондах нашої бібліотеки:

  1. Вінні-пух. Серія "К.ласика Уолта Діснея".За мотивами творів А,А. Мілна.- К.: ТОВ "Казка",2002.Милн 
  2. А. Винни-Пух и все- все-все. - М.:Детская литература, 1986.




Немає коментарів:

Дописати коментар