понеділок, 13 лютого 2023 р.

У мою вчительку вселився прибулець! П. Бутчарт

   

Памела Бутчарт – шотландська дитяча авторка та викладачка філософії у середній школі. Вона має ступінь магістра філософії в Університеті Данді та стала викладачкою філософії в Академії Гарріса в Данді. Авторка почала писати дитячі книги після того, як наречений подарував їй книгу про те, як писати для дітей.

Пропонуємо вашій увазі книгу "У мою вчительку вселився прибулець!" П. Бутчарт. На вас чекає справжнісінька таємна операція з порятунку школи від нашестя прибульців. Вона гарантовано викличе чимало сміху й ідеально підійде дітям молодшого шкільного віку.

Іззі та її друзі ошелешені — їхня вчителька міс Джонс несподівано стала дуже милою. А вона, між іншим, підсміювалася, коли Мейзі Міллер недавно гепнулася зі стільця. А ще у неї на столі з’явився плюшевий ведмедик з написом «Ти чудова!». Однак міс Джонс не з тих, хто любить ведмедиків. Її радше можна віднести до жінок типу «ненавиджу-цуценят-і- не-терплю-котів». І тут усе стало на свої місця — у міс Джонс вселився прибулець. І тепер вона хоче обернути учнів на інопланетних потвор. Запрошуємо до читання!

                   

Немає коментарів:

Дописати коментар