понеділок, 26 лютого 2024 р.

«Не пропустіть новинку»

      Знаємо, наскільки сильно ви полюблюєте книжкові новинки, тож маємо для вас гарні новини! Фонд бібліотеки поповнився неймовірно гарними та цікавими книжками в різних жанрах.           Поспішіть на знайомство з ними, чекаємо на Вас в бібліотеці!  Скоріш беріть книги та читайте.

Котячі чари. Учениця чаклунки. Книга 1
Г.Вебб. -  К.: Видавництво Букшеф,2023, - 144 с.
   Для дівчинки Лотті цьогорічні літні канікули не віщували нічого доброго, тим паче нічого захопливого. Мама поїхала на роботу в Париж, а її саму відправили до татового брата, дядька Джека. Тут, у його зоокрамничці, вона знаходить розраду, розмовляючи з різними тваринами. Але одного разу — о, диво! — тварини починають розмовляти з нею! І раптом літо Лотті виявляється ліпшим, ніж вона могла уявити навіть у найсміливіших мріях. Бо тепер дівчинка не лише розуміє тварин, а й з їхньою допомогою вчиться справжньої магії.

Тю,сказав«Тю!» — сказав їжачок
Дерманський С. -
Х.: Віват, 2023. - 144 с.

   Тю Колючий із радістю дослідив би річечку, але поки що він може тільки мріяти про мандри, сидячи на кладочці. Та одного дня роздуми Тю перериває Михась, якому терміново потрібно знайти бодай краплинку меду. Відтак у житті їжачка з’являється впевнений у собі ведмедик-дружбандит, кмітлива білочка-дружбандитка Лампочка і пригоди, від яких перехоплює дух. А поки дружбанда досліджує бджіл, МЕДпункт і чужі оселі лісян, Зизаній Колючий, татко Тю, досліджує таких собі людяків. І одного разу не повертається з нічної вилазки... Разом із друзями Тю має знайти людяків і врятувати татка. Отак воно й буває: думаєш, пригоди закінчуються, а насправді вони лише починаються.

Павучок без імені
О.Радушинська. - Х
.: Юнісофт,2021.-64 с.

  Чи знаєте ви,що існує величезна кількість павуків? Деяких навіть тримають вдома. Так само в закутку старого будинку оселилися родина Павуків: мама Павучиха, тато Павук та купа їхніх діточок. Але найменший павучок навіть ще імені немає, але ж він бажає отримати його понад все в світі. Він не схожий на своїх братів та сестер, адже не хоче годити злій тітці Павучисі та ловити гарного Метелика…

Пригоди динозавриків
Е.Заржицька.- Х.: Юнісофт, 2020, - 96 с.

   Герої казки Еліни Заржицької - це щирі і добродушні динозаврики - Досвіт та його друзі. Вони мріють створити команду рятувальників До-Ла-До. Найголовніше для динозавриків - це вірна дружба, яка їх щоразу рятує під час дивовижних пригод. Чи вистачить їм відваги та винахідливості допомагати мешканцям лісу? Чи вдасться Досвіту врятуватися від страшних зубів алозавра? Відповіді на ці питання ви знайдете у книжечці.


Мортіна та захопливий сюрприз. Книга 5
Барбара Кантіні -
Х.: Школа, 2023.

  Одного дня серед мотлоху Мортіна раптово знаходить поштову листівку від своїх батьків із їхньої останньої подорожі. Колись тато з мамою подалися в мандрівку, але… так і не повернулися додому. Де ж вони зникли? Мортіна з друзями вирушає на пошуки.

Клуб врятованих. Непухнасті історії
С.Дерманський, Т.Копитова. -
Х.: Віват,2023. - 80 с.

  Книга вийшла в партнерстві з організацією UAnimals,. Кіт Потап не дуже вірив у людей, а ще менше в дива. Собачка Жужа мало не стерла лапки, долаючи кілометри в пошуках безпечного місця. Кінь Оскар боявся заснути, а оленятка дуже лякали гучні звуки... Останнім оповіданням у збірці є історія про оленятко, врятоване нашими захисниками з-під артилерійських обстрілів під Лиманом. Герої цієї книжки здолали чимало перешкод, але не втратили надії. Це оповідки про дружбу між тваринами й людьми, про віру в перемогу, а також про вірність, що долає всі перешкоди на шляху до тих, кого ми любимо. А ще про відповідальність перед тими, хто став невіддільною частиною нашого життя.
Нікому ані слова, або Як розлюбити абрикоси
Д.Журавель . -
Х.: АССА, 2022.- 224 с.

   Захоплююча і динамічна історія, яка розповідає про дружбу, взаємодопомогу та відважні пригоди кількох підлітків.
   Літні канікули — це час відпочивати, гуляти та спілкуватися з друзями. І в нерозлучної трійці — Андрія, Алінки й Назара — це виходить якнайкраще. Аж тут сталася біда — зник Алінчин вівчарка Рекс. З’ясувалося, що його треба шукати в іншому місті, до того ж у секреті від батьків. І друзі вирушають на пошуки. Чи вийде в них знайти песика і вчасно повернутися додому? Та до чого тут абрикоси?
Лео-Фу, або Я народився собакою
В.Захабура. -
Л.: Видавництво Старого Лева, 2023. -80 с.

Маленький бульдог Лео живе у родині, де його всі люблять. Він теж виявляє свою любов, як уміє, але чомусь господарі вважають, що він робить збитки. Тож часто бульдожик чує у свій бік: «Лео, фу!» і навіть вважає, що Лео-Фу — це його ім’я. Одного дня безтурботне життя Лео змінюється: йому доведеться розлучитися з люблячою сім’єю. До того ж Лео тепер ходитиме на справжню, хоч і не звичну для собаки роботу…

Немає коментарів:

Дописати коментар