пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Найдорожче слово - "мама"

 Добра, рідненька, лагідна й проста,
Наша люба, наша золота!
Спасибі мамуню, за життя яке дарували,
Спасибі мамуню, що ви нас навчали.
Спасибі дорогенька за постійну турботу,
За твоє щире бажання добра для нас всіх.
Нехай сердечко довго ще в грудях б’ється,
А руки як крила, внуків пригортають.
Міцного здоров’я зичимо щиро,
Ласки від Господа, від дітей – добра,
На довгі й щасливі літа.
     У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пісня жайворонка, теплий весняний вітер приносить Свято Матері, яке народилося в далекій Філадельфії завдяки зусиллям молодої американки Анни Джарвіс. Вона втратила свою матір. Смерть була раптовою і передчасною. Анна звернулася з листами до конгресменів та Президента Америки, у яких запропонувала раз на рік, навесні, вшановувати матір.
  Слово"мати"... Вічне й неповторне, як світ. Де б ми не були, що б не робили, та завжди матуся освітлює наш шлях своїм ніжним серцем, відданим своїй дитині. Вона завжди поруч — і в дні важкі, і в дні на щастя щедрі.
    В бібліотеку на свято до Дня матері "Найдорожче слово - "мама" завітали учні ліцею №  310 "Творчість". Бібліотекар познайомила їх з історією свята та традиціями святкування у різних країнах світу. Прочитали твори письменників про матір, а учні підготували  віршовану композицію. 

     У цей день від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом! Для Вас, любі матусі, найкращі квіти, найщиріші побажання, найніжніші поцілунки!

Немає коментарів:

Дописати коментар