суботу, 8 січня 2022 р.

"Всесвіт Стівена Гокінга і Люсі Гокінг"

8 січня виповнюється 80 років від дня народження відомого англійського фізика-теоретика космолога і автора багатьох книжок - Стівена Вільяма Гокінга. За своє життя Гокінг став автором більш ніж 40 творів, які користуються величезною популярністю у всьому світі. На додаток до своїх численних книг для дорослих, Гокінг разом із дочкою Люсі написав кілька дитячих книг, які поєднують науку та пригоди. Усі ці книги присвячені  хлопчикові на ім’я Джордж, який дізнається все про Всесвіт, подорожуючи по ньому. На сторінках цих книг, сповнених гумору й карколомних космічних пригод, розкрито найцікавіші загадки Всесвіту, а важливі наукові факти переплетено з веселими і часом небезпечними витівками. Якщо вас й досі турбують безлі питань про космос та нашу галактику, тоді літературні творіння Стівена створені саме для вас. Не зволікайте - на вас чекає багато загадок і, звісно, неймовірних пригод!

            
                          Рекомендуємо літературу, яка є у фондах нашої бібліотеки:

  1. Гокінг Л., Гокінг С. Джордж і таємний ключ до Всесвіту : Роман. Кн.1 . - Львів : Видавництво Старого Лева, 2016. - 344 с.
  2. Гокінг Л., Гокінг С.  Джордж і скарби Космосу  : Роман . - Львів : Видавництво Старого Лева, 2016. - 344 с.
  3. Гокінг Л., Гокінг С. Джордж і незламний код  : Роман. Кн.4  - Львів : Видавництво Старого Лева, 2018. - 344 с.
  4. Гокінг Л., Гокінг С. Джордж і блакитний супутник  : Роман. Книга 5 . - Львів : Видавництво Старого Лева, 2018. - 336 с.
  5.  Гокінг Л., Гокінг С. Джордж і Великий Вибух . - Львів : Видавництво Старого Лева, 2017. - 336 с.
  6. Гокінг Л., Гокінг С. Джордж і корабель часу. Книга 6 .-Львів : Видавництво Старого Лева, 2019.

Немає коментарів:

Дописати коментар