понеділок, 15 листопада 2021 р.

"Історії порятунку" Л.Деніелс

   Пропонуємо вашій увазі серію книг «Історії порятунку» Л.Деніелс .Це псевдонім, під яким об'єдналися кілька авторів в співпраці з ветеринарами.Захоплюючі історії навчать дітей ставитися до тварин з повагою та любов'ю.

Деніелс Л  Котик-безхатько..-Х.:АССА,2020.-144с(Історії порятунку)

Після переїзду до бабусі Амелія почувається самотньою. Вона сумує за великим містом і друзями, аж доки не потрапляє до «Ковчега для тварин» — місцевої ветеринарної клініки. Невже нарешті здійсниться найзаповітніша мрія дівчинки — допомагати лікарям рятувати тварин?! Та спершу Амелія має довести, що достатньо відповідальна для такої справи. Разом зі своїм новим другом Семом вона мусить знайти маму новонароджених кошенят. часу в них зовсім обмаль…  


Деніелс Л  Кролик та його халепи.-Х.:АССА,2020.-128с. (Історії порятунку)

В однокласниці Амелії та Сема зникає кроленя. Сліди втікача приводять до «будинку з привидами», де мешкає не надто привітна пані, яка, схоже, не дуже любить тварин. Єдиний спосіб врятувати вухастика — подолати свій страх і вирушити на пошуки! До того ж дітям треба з’ясувати, чому пухнаста Тюльпанночка  втекла з подвір’я і знайти її, поки вона не потрапила в справжню халепу.


Деніелс Л  Лисиня у небезпеці..-Х.:АССА, 2020.-128с. (Історії порятунку)

Пригоди Сема та Амелії тривають! Разом із новим другом Джошем вони знаходять поранене лисеня та проводять власне розслідування, з’ясовуючи обставини, що завдали лиха родині лисиць. На друзів чекають неабиякі випробування, але чи вдасться їм повернути лисеня додому?


Немає коментарів:

Дописати коментар