понеділок, 8 листопада 2021 р.

День здійснення бажань

 8 листопада кожного року відзначають незвичайне свято - День здійснення бажань. Цей день спонукає кожного здійснити сьогодні свої бажання або мрії. Погодьтеся, неважливо, звідки Ви родом, де живете і скільки у Вас грошей. У всіх нас є одна спільна риса - наші бажання і мрії!

У кожної людини є бажання. Хтось заявляє про них відкрито, хтось зберігає подалі від чужих очей. Але найчастіше наші бажання не тільки «зігрівають довгими зимовими вечорами», а й приносять дещицю смутку, адже деякі з них з року в рік залишаються недосяжними і далекими.

Не бійтеся своїх бажань. І головне, не бійтеся вірити, що вони здійсняться. Повірте - по довгій дорозі краще йти з позитивом і надією, тільки тоді все вийде. 

Святкування такого незвичайного свята спонукає людей скористатися можливістю і почати докладати зусилля, щоб не боятися, а втілювати в життя свої бажання. Безумовно, для здійснення бажань потрібно долати різні перешкоди і бар'єри. День здійснення бажань надихає людей в усьому світі відстоювати те, чого вони дійсно бажають і чого заслуговують.

Бажаємо, щоб Ваші бажання завжди збувалися, і Ви отримували від цього тільки позитивні емоції. А ще пропонуємо  книги, прочитавши які, ви обов'язково дізнаєтесь, як здійснити свої найзаповітніші бажання.

                      Рекомендуємо літературу, яка є у фондах бібліотеки:

  1. Колфер К.  Країна історі:Чари Бажання. книга 1. - Х.: Вид-во "Ранок",2020. - 448 с.
  2. Костик К. Книга проклять.Книга бажань. - В.: Теза, 2015.
  3. Маар П. Машина для здійснення бажань,або Суботик  повертається в суботу. - В. Теза, 2017,
  4. Павленко М. Півтора бажання. - К.: Грані- Т,02007. - 128 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар