вівторок, 28 квітня 2020 р.

Відкрий для себе Україну

          Подорож — це завжди відкриття. Подорожуючи, ми відкриваємо для себе світ, а світові - себе.  Окрім знайомих всім місць відпочинку та екскурсій є багато куточків, які маловідомі, але не менш цікаві та захоплюючі! Україна - це країна з багатою історією, тож не дивним є розмаїття як природних, так і рукотворних пам’яток: високі гори і просторі степи, затишні містечка і гучні мегаполіси, суворі твердині і розкішні палаци. Україна - край, де пам’яток стільки, що вистачить не на один рік мандрівок.
                 Пропонуємо вам відкривати для себе Україну з книгами:
     "500 ЧАРІВНИХ КУТОЧКІВ УКРАЇНИ, ЯКІ ВАРТО ВІДВІДАТИ" В книзі  вміщено інформацію про видатні археологічні пам'ятки та печерні міста, замки й фортеці, садиби та палаци, національні парки та біосферні заповідники України.Подано історичну довідку майже про кожний куточок та відомості щодо походження назви.
        "УКРАЇНА : КРАЩІ З 500 КУТОЧКІВ.ЯУІ ТРЕБА ВІДВІДАТИ"книга,яка запрошує вас вирушити у віртуальну подорож заповідним світом, помилуватися буянням барв, зануритись у синеву річок і морок таємничих печер. Від усієї цієї краси навіть у завзятого мандрівника перехопить подих.
                       Тож давайте пізнавати нашу Україну — вона прекрасна! 
                            Рекомендуємо літературу, яка є у фондах бібліотеки:
  1. 500 чарівних куточків України,які варто відвідати .- Х.: Книжковий Клуб "Кдуб Сімейного Дозвілля",2007. - 417 с.
  2. Україна : кращі з 500 куточків, які треба відвідати : велика ілюстрована енциклопедія / Тетяна Жабська [та ін.]. - Х. : Ранок : Веста, 2009. – 245 с. 

Немає коментарів:

Дописати коментар