вівторок, 7 квітня 2020 р.

Детектив іде по сліду

      За що ми любимо детективи? Кожен у них знаходить своє. Одним подобається позмагатися з автором і вгадати злочинця з перших сторінок, іншим цікавий  сам процес розслідування. Але зрозуміло одне - детективи не залишають нікого поза описаними подіями, зацікавлюють та спонукають до логічного мислення. 
    Ми пропонуємо вашій увазі  серію книг  італійського дитячого  письменника  СТІВА СТІВЕНСОНА  "Агата Містері".Сюжети його книг захоплюють увагу з першої сторінки і не відпускають до останньої, причому подобаються і дітям, і підліткам, і дорослим читачам. У творчості Стіва Стівенсона гармонійно переплелися кращі традиції англійського пригодницького роману і детектива.
    Агата - дванадцятирічна дівчинка, що володіє приголомшливим чуттям, має відмінну пам'ять і спостережливість. Вона збирається стати автором детективних романів, а тому запам'ятовує і записує все, що бачить і з чим стикається. А поки разом із простакуватим кузеном Ларрі, студентом детективної школи, вона подорожує світом, розгадуючи найзаплутаніші таємниці. А допомають їм ... про це ви дізнаєтесь коли прочитаєте книгу. 
                                                                                                                                       Джерело: інтернет-ресурси
                      Рекомендуємо літературу,яка є у фондах бібліотеки:
1.  Стівенсон С. Агата Містері. Бенгальска перлина. -К.: Рідна мова, 2017. - 128 с.
2.  Стівенсон С. Агата Містері. Крадіжка на Ніагарському водоспаді.- К.: Рідна мова, 2018. - 128 с.
3.  Стівенсон С. Агата Містері. Меч короля Шотландії. - К.: Рідна мова, 2018. - 128 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар